Caravan inbouw & opbouw

Alles onder 1 dak!

45 jaar ervaring

zowel reparatie als verkoop

Zonnepaneel

Gaat u regelmatig met de caravan op pad en plant u niet alles van tevoren?
Het kan voorkomen dat u op een plek terecht komt waar geen stroom aanwezig is.
Een zonnepaneel is dan voor u een uitkomst. Accu’s kunnen gewoon worden opgeladen.

Een zonnepaneel laadt de accu op door gebruik te maken van daglicht. Ook tijdens het kamperen kunt u dus aan het milieu denken met deze groene manier van elektriciteitsopwekking.

Wilt u een zonnepaneel aanschaffen? Het is belangrijk om rekening te houden met het aantal ampere dat per uur verbruikt wordt, hoeveel ruimte er op het dak van de caravan is en de grootte van het zonnepaneel.
Schaafsma schadeherstel & onderhoud helpt u hier graag bij!
Movers

Wilt u niet meer trekken en duwen om de caravan op de juiste plek te krijgen? Of gaat u graag kamperen in bergachtige gebieden waarbij de kampeerplekken niet egaal zijn. Een mover kan voor u dan een echte uitkomst zijn. U zet de caravan met een afstandsbediening op zijn plek, makkelijker kan het niet. U kunt kiezen uit vol automatische movers, maar ook half automatische movers, waarbij u zelf de rollen op de band zet.
Er is ontzettend veel keuze in caravan movers, welke mover het beste bij u past hangt af van welk type caravan u heeft, hoe zwaar de caravan is en wat uw wensen zijn.
Wij adviseren u hier graag over!

Op onze caravan mover site kunt u alvast een overzicht bekijken van welke movers wij zoal verkopen. Heeft u specifieke wensen voor een mover die niet op deze site staat dan helpen wij hier ook graag bij.

Wij hebben ook regelmatig een leuke aanbieding beschikbaar voor movers! Dus bent u van plan om een mover aan te schaffen, bel ons voor meer informatie over de aanbieding op dat moment!
Fietsendrager

De fiets meenemen op vakantie? Met een fietsendrager op de caravan is het een fluitje van een cent!
Er zijn verschillende merken en types fietsendragers, bekende voorbeelden zijn de Thule Omnibike of de Fiamma Carry-Bike.
U kunt kiezen uit een fietsendrager die voor op de dissel van de caravan komt, maar een fietsendrager voor achter op de caravan is ook een optie.
Wij helpen u graag bij het vinden en monteren van de geschikte fietsendrager.

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij het uitzoeken van een fietsendrager.
Zoals bijvoorbeeld het draagvermogen, kunnen uw fietsen wel gehouden worden door de fietsendrager? Een elektrische fiets is bijvoorbeeld best zwaar en kan niet door elke fietsendrager gedragen worden.

Daarnaast kunt u kijken of montage op de dissel wel mogelijk is, als u een fietsendrager op de dissel wilt.
Sommige caravans beschikken over een disselafdekking waardoor deze verwijderd moet worden of doorboort worden om een fietsendrager te monteren, maar ook een fietsendrager op de achterzijde is niet bij elke caravan mogelijk vanwege het gewicht dat op de achterzijde van de caravan komt.
Airco

Naar een warm land op vakantie is natuurlijk altijd fijn, maar toch kan die warmte in de caravan zorgen voor onprettige situaties, bijvoorbeeld als u wilt gaan slapen. Op die momenten kan een airco een uitkomst bieden.
Er zijn verschillende opties voor een airco,bijvoorbeeld een dakairco. Deze wordt op het dak van de caravan geplaatst, het voordeel hiervan is dat het ruimte bespaard in de caravan en dat de dakairco geschikt is voor de meeste caravans. Wilt u toch liever de airco in de caravan dan kunt u kiezen voor een bankairco, deze wordt over het algemeen onder de bank gemonteerd. Dit is bijvoorbeeld handig als het dak niet geschikt is of als u het dak niet wilt belasten met een airco.
Luiken

Is het dakluik aan vervanging toe of wilt u een groter dakluik zodat er meer lichtinval binnen komt in de caravan? Schaafsma schadeherstel en onderhoud kan dit voor u regelen! Wij hebben verschillende dakluiken op voorraad!

Ook als u een buitenluik in de caravan geplaatst wilt hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wilt u meer informatie over een luik in uw caravan ? Bel ons of kom langs!

schaafsma schadeherstel en onderhoud is aangesloten bij

Schaafsma Schadeherstel en Onderhoud

Spanjelaan 4
9403 DP Assen
Bedrijventerrein Messchenveld
0592-371800
06-15090815
info@schaafsma-schade.nl

Openingstijden

Halen en brengen buiten openingstijden is in overleg mogelijk
Ma: 08:00 TOT 17:00 uur
DI: 08:00 TOT 17:00 uur
WO: 08:00 TOT 17:00 uur
DO: 08:00 TOT 17:00 uur
VR: 08:00 TOT 17:00 uur
Za: 08:00 TOT 13:00 uur
Zo: gesloten
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00 tot 17:00 uur
08:00 tot 17:00 uur
08:00 tot 17:00 uur
08:00 tot 17:00 uur
08:00 tot 17:00 uur
08:00 TOT 13:00 UUR
gesloten
Copyright by schaafsma schadeherstel en onderhoud | Made by brandinwebdesign
chevron-down